Select Page

– Holdeplan –

Mandag : Arden
10:00 - 14:00
Tirsdag
Lukket
Onsdag : Hobro
10:00 - 14:00
Torsdag : Grindsted
10:00 - 14:00
Fredag : Tørring
10:00 - 14:00
Lørdag : Aars
10:00 - 14:00
Søndag
Lukket

– Fiskebilens udvalg –

FERSK FISK

I fiskebilen tilbyder vi et stort og varieret udvalg af frisk fisk. Vi har altid de gængse klassikere såsom laks, tun, torsk, skærissing og meget mere. Der er altid god grund til at kigge forbi, og gå på opdagelse i vores ferskfisk afdeling, da vi ofte har specielle fisk og udskæringer samt gode tilbud.

Hvis du står og mangler en helt bestemt fisk, så slå også en smut forbi fiskemanden til en lille snak, for hvis vi ikke har det du står og mangler, så kan det være at vi kan skaffe det. 

Mangler du inspiration til aftensmaden er du også altid velkommen til at spørge fiskemanden til råds, og ellers kan du gå på opdagelse i vores mange spændende opskrifter her på siden!. 

RØGVARER

I Eriks Fiskebil har vi altid lækre og indbydende røgvarer. Vi har altid de typiske favoritter som blandt andet røget laks, røget makrel, både krydret eller hele og røget sild.

Derudover forsøger vi os tit med forskellige røget delikatesser som bl.a. røget tunfilet, røget tunpølse, røget ål og den helt store kundefavorit – røget escolar (røget smørfisk). Fiskebilen har gennem tiden fået meget ros

SPECIALITETER

Den tredje del af vores fiskebils store sortiment udgøres at det lækre udvalg af specialiteter. Hvad end du skal bruge noget lækkert til frokosten, en hurtig hapser i form af en lun fiskefrikadelle eller noget helt andet, så kan vi hjælpe jer!

I fiskebilen tilbyder vi en masse lækre specialiteter. Prøv blandt andet vores lune fiskefrikadeller som steges frisk i bilen. Vores lækre fiskefrikadeller har fået stor ros fra alle kanter. Vi tilbyder også et lækkert udvalg af forskellige salater som bl.a. hummersalat, varmrøget laksesalat, skaldyrssalat. Prøv også fiskemandens hjemmerørte remulade som et godt supplement til en lun fiskefrikadelle eller en stegt fiskefilet. 

Vi kan også tilbyde en bred vifte af marinerede sild, rejer i lage, syltet tang og meget mere. Så slå endelig et smut forbi fiskebilen og se vores store udvalg.